Romania
Language:
 
 

Tisztelt cégvezető, pénzügyi igazgató,
IT manager, termelési igazgató, középvezető
!

Ezen a weboldalon bemutatjuk Önnek, hogyan működik és miben segít a WinDirect vállalatirányítási eszköz:

  • Előfordul, hogy átláthatatlannak érzi a vállalati folyamatokat, történéseket?
  • Úgy gondolja, hogy munkatársai jelentős időt töltenek el írott és elektronikus adatok rögzítésével és átírásával, ahelyett hogy hatékonyan végeznék munkájukat?
  • Többszőr előfordult már, hogy a cégen belül a megfelelő ember nem volt tájékoztatva az aktuális információkról (pl. vevő ígényeinek változása, készlet helyzete) és ebből komoly bonyodalmak adódtak?
  • Pontos és naprakész képet szeretne kapni arról, hogy mekkora kintlévőséggel és tartozásállománnyal rendelkezik?
  • Szeretné maximálisan felhasználni mindazt az információt amit már rögzítettek munkatársai? Szeretné tudni például, hogy melyek azok a termékei amelyek veszteségesek és melyek a nyereségesek?

Ha ezekre a problémákra keresi a megoldást,
akkor Önnek a WinDirect
vállalatirányítási szoftverre lesz szüksége!

Figyelmébe ajánlunk 2 rövid videót, amelyből megtudhatja, hogy:

  • milyen feladatokat old meg a WinDirect, milyen "munkatársa" lesz az Ön csapatának
  • miként támogatja a WinDirect a vezető munkáját a hatékonyság növelése érdekében.
Kíváncsi arra, hogyan tenné jobbá a cége működését a Windirect?
Név
 
Cégnév
 
Telefonszám
 
E-mail
 
Ellenörző kód
 
 
Személyes beszélgetés alkalmával ismerheti meg a várható eredményeket.
 

Ha a WinDirect Vállalatirányítási szoftver felkeltette érdeklődését, akkor írja be adatait (jobboldalt) és telefonon felveszzük Önnel a kapcsolatot.
 

Minket itt érhet el:     0752-197 182 (Ferencz Zoltán),
0752-197 184 (Jancsó Ernő)
illetve office(kukac)windirect.ro
 
       
 

A WinDirect Integrált Vállalatirányítási Rendszer bevezetésével, néhány hónap alatt átláthatóvá válnak a folyamatok, értelmezhetővé és elemezhetővé válnak az adatok, jobban követhetők lesznek az aktuális pénzügyi tranzakciók és költségek.
A WinDirect rendszer a legmodernebb technológiával készült szoftver, amely egyaránt alkalmas nagyobb vállalatok számára, ugyanakkor kis- és középvállalatok feladatainak hatékony ellátására is.

A szoftvert a Commit Kft. (Magyarország) fejlesztette ki és jelenleg több mint 40 vállalat alkalmazza. Cégünk a romániai képviseletet látja el, egyben a vállalatirányítási rendszer helyi bevezetését végezzük el a menedzsment-tanácsadás területén szerzett jelentős tapasztalatunkra alapozva.

 

További információk a szoftverről (és annak moduljairól), vevőkről akik ezt a megoldást alkalmazzák és a médiában megjelent cikkekről: www.windirect.hu

Ha úgy érzi, hogy a cége működése nem eléggé átlátható, ha úgy gondolja, hogy a helyzeten javítani kell, akkor hívjon telefonon vagy töltse ki a jobboldali formalapot adataival.
Azért vagyunk, hogy segítsünk ebben Önnek!